U wilt in het algemeen meer weten over winterbanden, de regels omtrent winterbanden in het buitenland, wanneer u het beste kunt gaan rijden op winterbanden en welke winterbanden u het beste kunt kopen. Op onze website kunt u meer informatie vinden over bovenstaande zaken en meer.

"... winterbanden met velg kopen..."

Bent u op zoek naar inhoudelijke informatie over winterbanden, het aanbod op de huidige markt en aan welke voorwaarden winterbanden moeten voldoen? Dan bent u bij ons aan het goede adres, want wij gaan wat dieper in op deze materie en proberen u zo te helpen met het maken van de juiste keuze.

Top 5 beste merken winterbanden

Zoals vrijwel elk product daarmee te maken heeft, kent ook de winterband een reeks aan merken. Merken die verschillen in prijs en in kwaliteit, maar welke moet u kiezen? Welke u moet kiezen hebben wij geen invloed op en dat pretenderen wij ook niet. Wij willen u wel de richting wijzen, welke merken er bijvoorbeeld het beste uit de bus komen volgens diverse testen. Zo ook in dit artikel, waar we u wijzen op de top 5 beste merken voor winterbanden die er op dit moment te krijgen zijn. In willekeurige volgorde:

  1. Continental

Goede winterbanden onder uw auto of onder uw motor zijn van uiterst belang voor de veiligheid van zowel u als bestuurder als van uw passagiers. De winterband is van enorme invloed op het weggedrag van de auto of de motor. De banden van het merk Continental zijn onlangs nog getest door de ANWB en kwamen als beste uit de bus. Dat geldt zowel voor de zomerbanden als voor de winterbanden. Continental banden tot 16% korting t/m 9 december 2018.

  1. Bridgestone

Bridgestone kent u wellicht vanuit de racewereld en is een merk afkomstig uit Japan. Hoewel dat niet aan de naam is af te leiden kunnen we de kwaliteit die we gewend zijn van Japan wél bevestigen. Bridgestone wordt wereldwijd gebruikt door zowel particulieren als professionals en met reden. Het is zeer zeker de moeite waard te investeren in een set winterbanden van Bridgestone. Bridgestone cashback actie! Bespaar tot €80 op bridgestone banden t/m 9 december 2018.

  1. Dunlop

Dunlop is een bandenfabrikant van Britse komaf, maar is voor driekwart van het Amerikaanse concern Goodyear. Dunlop is met name bekend van haar diverse race klasses waar de fabrikant banden voor levert. Denk bijvoorbeeld de MotoGP en de 24 uur van Le Mans. Dat is een visitekaartje op zich. Dunlop Europa wordt momenteel geleid vanuit Brussel. ga naar de webshop

  1. Michelin

Michelin is een van de meest bekende bandenmerken en is wereldwijd te verkrijgen bij elke leverancier. Michelin is bekend van de racewereld en staat bekend als een van de beste bandenmerken ter wereld. Michelin wordt ook voor personenauto’s gebruikt met name omdat ze zo goed presteren. Winterbanden zijn daar geen uitzondering. De hoogstaande kwaliteit van het merk kunnen we terugvinden in de levensduur van haar banden, maar ook de service en garantie blijven niet achter bij Michelin. Michelin banden tot 20% korting! (t/m 9 december 2018)

  1. Vredestein

Het merk is al meer dan 100 jaar actief op de markt en heeft zich in die periode als geen ander weten te ontwikkelen tot een van de beste merken op de markt. Onder het merk Vredestein worden naast winterbanden en autobanden ook banden voor onder andere motoren, vrachtwagens en trekkers gemaakt. Allemaal van hoogstaande kwaliteit. ga naar de webshop

Hoewel bovenstaande merken een greep zijn uit de enorme waslijst aan merken waar u uit kunt kiezen. En het over het algemeen ook de ‘standaard’ merken zijn die u elders kunt vinden. Kunnen we niet om de feiten heen dat bovenstaande merken kwaliteit leveren.